Worstmakerij

Dagelijks produceren wij diverse soorten worsten en vleeswaren in onze moderne worstmakerij. Onze worstmaker Atze van der Heijden is een meester in het maken van overheerlijke specialiteiten. Met onze moderne machines en moderne methodes gebruiken wij nog ouderwets lekkere recepten. Hierdoor leveren wij dagelijks een kwaliteit van topniveau.

Onze verse ambachtelijke vleeswaren zijn nu voorgesneden en in zuurstofarme verpakkingen verpakt. Hierdoor kunt u de vleeswaren enkele dagen langer bewaren.

Toppers uit onze worstmakerij  - Beenham
- Boerenachterham
- Schouderham
- Grillworst
- Grillworst met kaas
- Gekookte worst
- Paardenworst
- Runderrookvlees
- Runderrookvlees licht gezouten
- Gebraden kalfsgehakt
- Italiaanse rollade
- Gegrild runderstaartstuk
- Gerookte rib eye
- Gebraden kalfslende
- Gegrilde boeren honing ham

Bijzondere vleeswaren 

Louman assortiment
- Leverworstjes met of zonder spek
- Metworst
- Ossenworst, gerookt en naturel
- Pekelvlees
- Filet americain

Italiaanse specialiteiten
- Parmaham (18 maanden luchtgedroogd)
- Coppa di parma
- Sopressa
- Salami Milano
- Spinata Romana
- Salami fellino
- Mortadella

Spaanse specialiteiten
- Pata negra; 25 en 45 maanden gerijpt
- Chorizo

Buitenlandse worst en hamsoorten
- Hongaarse salami
- Salami Milano
- Cacciatore
- Parmaham
- Serranoham
- Chorizo
- Panchetta
- Pastrami
- Pata Grega, dit is een ham die 24 maanden lang gedroogd en gerijpt is.
- Saltufo trufffel salami

Overige vleeswaren
- Kipfilet provencaal
- Kipfilet met bospaddestoelen
- Kipsalami (100% kippenvlees)
- Kalkoensmeerworst (100% kalkoenvlees)